Metsästysmaja

Metsästysmaja – lisää kuvia sivun alaosassa.

Metsästysmajamme “Koskimaja” sijaitsee metsästysmaidemme välittömässä läheisyydessä Lastukoskella osoitteessa Lastukoskentie 1267, 73320 Nilsiä.

Majasta löytyy tupakeittiö ja makuupaikat 3-4 henkilölle. Majasta löytyy myös puulämmitteinen sauna, suihku ja wc-tilat.

Aivan majan vieressä sijaitsee Lastukosken yleinen uimaranta, sekä Lastukosken kylät ry:n ylläpitämä kota. Pisan retkeily- ja luonnonsuojelualueet ovat myös lähellä ja majalta on lyhyt kävelymatka Pisan merkityille kävelyreiteille.

Lastukosken kanava ja kalastusmahdollisuudet ovat myös lähellä ja majan rantaan pääsee myös veneellä.

Majaa voi vuokrata omaan käyttöön 60 € / vrk, (jäsenet 50 € / vrk).

Majan vuokrausehdot.

Tiedustelut ja varaukset: Ahti Väätäinen, 044 070 6969

Voit myös tehdä varauspyynnön sivun oikeassa reunassa olevaa varauskalenteria käyttäen. Vahvistamme kalenterin kautta tehdyt pyynnöt erikseen. Vapaana olevat päivät ovat kalenterissa varattavissa hiirellä klikkaamalla, keltaisella merkityt päivät ovat vahvistamattomia varauspyyntöjä ja punaisella merkityt päivät ovat jo vahvistettuja varauksia.

HUOM! Varauskalenterissa on tällä hetkellä tekninen ongelma, minkä johdosta varauksen tekemisen jälkeen tulee virheilmoitus, mutta tästä huolimatta varaus tallentuu järjestelmään. Voit tarkistaa oman varauksesi tilanteen päivittämällä tämän nettisivun uudelleen – mikäli varaamasi päivät muuttuivat keltaiseksi, varaus meni läpi ja olemme sinuun yhteydessä varauksen vahvistamiseksi.

Tupa sisäänkäynnistä päin

Tuvassa keittiönurkkaus ja takka

Suihku ja käynti saunaan

Puulämmitteinen sauna