Riistanhoitoa luvassa – merkitse päivät kalenteriin ja lähde mukaan talkoisiin

Kesä lähestyy kovaa vauhtia ja on aika aktivoitua kesäisten riistanhoitotoimenpiteiden osalta.

Riistanhoitotalkoot järjestetään lauantaina 10.6.2023 klo 9.00 alkaen. Aloitetaan kokoontumalla metsästysmajalle, josta lähdetään liikkeelle. Tarkoituksena on perustaa riistapelto Lohilahteen kartalle merkittyyn paikkaan (tarkka paikka aukeaa uudessa selainikkunassa klikkaamalla kuvaa).

Riistapellon muokkaus pyritään tekemään jo ennakkoon, joten talkoissa on tehtävänä pellon lannoitus ja kylvö. Lisäksi talkoissa on tarkoitus rakentaa ruokintakatoksia riistan talviruokintaa varten. Mikäli sinulta löytyy työkaluja rakennustyöhön ja käyttökelpoista materiaalia ruokintakatosten rakennusmateriaaliksi (puutavaraa, vaneria, katemateriaaliksi huopaa tai peltiä, sekä kiinnitystarvikkeita), niin ota mukaan ja ole yhteydessä johtokunnan jäseniin jo ennakkoon https://www.lastukoskenerapojat.fi/yhteystiedot/

Riistapellon paikka aukeaa klikkaamalla kuvaa

Riistakolmio Pisalla on jälleen aktivoitu ja riistakolmiolaskenta suoritetaan lauantaina 5.8.2023 klo 9.00. Kokoontuminen aluksi metsästysmajalle, josta laskentaa lähdetään suorittamaan. Laskennan tehokkaaseen suorittamiseen tarvitaan 9 henkilöä, joten ennakkoilmoittautuminen olisi hyvä tehdä suoraan vastuuhenkilö Janne Heikkiselle: heikkisjanne80(at)gmail.com tai 044 379 5065.

Vastaa

Your email address will not be published.