Riistanhoitosuunnitelmia ja johtokunnan järjestäytyminen

Johtokunta kokoontui 18.3.2023 järjestäytymiskokoukseen ja päätti pitää johtokunnan tehtävänajon ennallaan. Jorma Pentikäinen jatkaa varapuheenjohtajana ja Ahti Väätäinen sihteerinä ja rahastonhoitajana. Johtokunnan kokoonpanon ja yhteystiedot löydät täältä.

Seuran uudet säännöt on rekisteröity PRH:lle 16.3.2023 ja näin ollen tulleet voimaan. Uudet säännöt löydät kokonaisuudessaan täältä.

Riistanhoitotoimenpiteitä on tulossa heti alkukesästä, kun luvassa on riistanhoitotalkoot. Tarkoituksena on perustaa yhteinen riistapelto Lohilahden tienoolle Launosen maille. Lisäksi kevään aikana on tarkoitus kartoittaa mahdollisuuksia riistan talviruokinnalle seuran alueella ja samassa alkukesän talkoopäivässä olisi mahdollista rakentaa ruokintakatoksia talviruokintaa varten. Mikäli jäsenistöllä on ajatuksia hyvistä talviruokintapaikoista, materiaaleja ruokintakatosten rakentamiseen tai sopivaa ruokintaravintoa (esim. kuivaa heinää), ottakaa yhteys Janne Heikkiseen tai Seppo Pulkkiseen. Tarkka aika ja paikka talkoopäivälle ilmoitetaan myöhemmin.

Riistakolmio on jälleen aktivoitu Pisan alueelle ja kesän riistakolmiolaskentaa varten pidetään talkoot 5.8.2023 klo 9.00. Laskentaan tarvitaan 9 henkilöä – tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen luvassa myöhemmin.

Metsästysmajan energiatehokkuutta kartoitetaan alkukesästä touko-kesäkuussa ja sen mukaisesti tullaan tekemään yhteenvetoa ja ehdotusta toimenpiteistä seuran varsinaiselle kokoukselle. Maja on joka tapauksessa aikaisemmin sovitun mukaisesti kylmillään huhtikuun loppuun saakka.

Hyvää kevättä eräpojille ja tavataan talkoissa kesän mittaan!

Johtokunta

Vastaa

Your email address will not be published.