Sääntömuutosehdotus jäsenten kommentoitavaksi

Lastukosken Erä-Pojat ry on perustettu vuonna 1965 ja alkuperäiset säännöt ovat voimassa edelleen tänäkin päivänä. Seuran toiminnan perusta ja toimintamuodot ovat edelleen ennallaan, mutta moni asia on noista “pihtisynnytyksen päivistä” muuttunut.

Säännöt luovat perustan yhdistyksen toiminnalle ja määräävät sen järjestämisestä ja siksi onkin tarpeellista tuoda säännöt nykypäivään. Johtokunta on käsitellyt ehdotuksen seuran uusiksi säännöiksi ja julkaisee sen nyt jäsenten kommentoitavaksi. Tarkoitus on käydä keskustelua ja kerätä palautetta sääntöehdotuksesta vuoden 2022 loppuun asti ja tuoda lopullinen ehdotus uusista säännöistä seuran varsinaiseen kokoukseen hyväksyttäväksi.

Ehdotuksen uusista säännöistä, sekä nykyiset voimassa olevat säännöt löydät alta kahdessa eri tiedostomuodossa (Word-tiedosto docx ja pdf). Molemmat säännöt kummassakin tiedostomuodossa ovat myös ladattavissa alta löytyvistä linkeistä.

Helpoiten osallistut keskusteluun jättämällä kommentteja tähän artikkeliin – kommentointimahdollisuus löytyy artikkelin alalaidasta. Kommentteja voi myös lähettää yksityisesti johtokunnan jäsenille, yhteystiedot löydät näiltä kotisivuilta välilehdeltä “Yhteystiedot” https://www.lastukoskenerapojat.fi/yhteystiedot/

2 kommenttia

1 ping

  • Väätäinen Seppo on 31 lokakuun, 2022 at 11:43 am
  • Vastaa

  Ihan tolokun säännöt näyttäs olevan ja hyvä, kun etäkokousmahdollisuudet on otettu huomioon.
  Erityiskiitokset uudelle sihteerille sivujen ja niiden käytön aktivoimisesta!

  • Eeva Väätäinen on 31 lokakuun, 2022 at 4:52 pm
  • Vastaa

  Hei

  Kiitos uusista nykyaikaan tulleista sääntöehdotuksista. Näin sähköisessä muodossa säännöt ovat kaikkien luettavissa välittömästi ja uudetkin jäsenet integroituvat heti seuran toimintaan.
  Seuraavan asian voisi tarkentaa:

  7) nimetä edustajat Suomen Metsästäjäliiton piirin kokouksiin, ellei seuran talvikokous ole asiasta jo päättänyt;

  Pilkun jälkeisen lauseen voisi jättää pois, koska siirrytään yhden vuosikokouksen malliin ja se pidetään kesällä. Talvellahan maja on kylmillään.

  Kiitos aktiiviselle sihteerille ja johtokunnalle ja antoisaa riistakautta kaikille.

  t. Eeva

 1. […] Sääntömuutosehdotus jäsenten kommentoitavaksi […]

Vastaa

Your email address will not be published.