Sääntömuutosehdotus jäsenten kommentoitavaksi

Lastukosken Erä-Pojat ry on perustettu vuonna 1965 ja alkuperäiset säännöt ovat voimassa edelleen tänäkin päivänä. Seuran toiminnan perusta ja toimintamuodot ovat edelleen ennallaan, mutta moni asia on noista “pihtisynnytyksen päivistä” muuttunut.

Säännöt luovat perustan yhdistyksen toiminnalle ja määräävät sen järjestämisestä ja siksi onkin tarpeellista tuoda säännöt nykypäivään. Johtokunta on käsitellyt ehdotuksen seuran uusiksi säännöiksi ja julkaisee sen nyt jäsenten kommentoitavaksi. Tarkoitus on käydä keskustelua ja kerätä palautetta sääntöehdotuksesta vuoden 2022 loppuun asti ja tuoda lopullinen ehdotus uusista säännöistä seuran varsinaiseen kokoukseen hyväksyttäväksi.

Ehdotuksen uusista säännöistä, sekä nykyiset voimassa olevat säännöt löydät alta kahdessa eri tiedostomuodossa (Word-tiedosto docx ja pdf). Molemmat säännöt kummassakin tiedostomuodossa ovat myös ladattavissa alta löytyvistä linkeistä.

Helpoiten osallistut keskusteluun jättämällä kommentteja tähän artikkeliin – kommentointimahdollisuus löytyy artikkelin alalaidasta. Kommentteja voi myös lähettää yksityisesti johtokunnan jäsenille, yhteystiedot löydät näiltä kotisivuilta välilehdeltä “Yhteystiedot” https://www.lastukoskenerapojat.fi/yhteystiedot/

Vastaa

Your email address will not be published.