Lähde mukaan kannattamaan Lastukosken Erä-Poikien toimintaa!

Haluatko olla osa aktiivista yhteisöä, joka panostaa oman alueensa luontoon, metsien hyvinvointiin ja edesauttaa myös alueen liikenneturvallisuutta! Nyt sinulla on loistava tilaisuus liittyä Lastukosken Erä-Pojat ry:n kannatusjäseneksi ja olla mukana tukemassa tärkeää työtämme!

Miksi liittyä kannatusjäseneksi?

  1. Riistanhoito: Sydämesi sykkii luonnolle ja eläimille? Meillä se toteutuu käytännössä. Osallistumme aktiivisesti riistanhoitotyöhön, johon kuuluu muun muassa riistaruokinnan järjestäminen, haittaeläinten pyydystäminen ja riistakantojen tarkka seuranta ja laskenta. Teemme aidosti vaikutuksen ympäröivään luontoon.
  2. Vastuullisuus ja yhteisöllisyys: Vastuullisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Noudatamme kaikilta osin metsästykseen liittyvää lainsäädäntöä ja hyviä metsästäjätapoja. Emme omista metsästysalueitamme, vaan ne ovat vuokrattuna maanomistajilta, jotka ovat antaneet seurallemme metsästysoikeuden vuokrasopimuksin. Metsästämisen yhteydessä pystymme myös valvomaan, ettei luvatonta metsästystä pääse tapahtumaan, mikä auttaa säilyttämään metsästystradition rehellisenä ja kestävänä toimintana. Toimintamme yhdistää paikallisia ihmisiä ja kylän eri toimijoita, mikä luo alueellemme yhteisöllisyyttä.
  3. Liikenneturvallisuus: Autamme rajoittamaan hirvikantaa, mikä parantaa liikenneturvallisuutta vilkkaasti liikennöidyllä alueellamme. Tällä tavoin vaikutamme positiivisesti myös ihmisten turvallisuuteen tielläliikkujina.
  4. Metsien tulevaisuus: Autamme rajoittamaan hirvikantaa, mikä estää taimikkotuhoja metsissä ja edesauttaa metsien parempaa kasvua.
  5. Edullisempi majan vuokraus: Kannatusjäsenenä pääset nauttimaan erityisedusta, sillä pääset vuokraamaan metsästysmajaamme Lastukoskella edullisemmin. Vietä rentouttavia hetkiä luonnon helmassa ja nauti jäsenetujen tarjoamista mahdollisuuksista.

Liittyminen on helppoa ja merkityksellistä. Erä-Poikien johtokunta käsittelee kaikki kannatusjäsenhakemukset ja voi hyväksyä jäseneksi niin henkilön kuin oikeuskelpoisen yhteisönkin. Kannatusjäsenellä on puhe- ja läsnäolo-oikeus seuran kokouksissa, mutta ei äänioikeutta. Kannatusjäsenellä ei ole metsästysoikeutta seuran alueille. Kannattavien henkilöjäsenten ja yhteisöjäsenten kertakaikkisesta tai vuotuisesta kannatusjäsenmaksusta päättää seuran kokous.

Kannatusjäsemaksut vuonna 2023-2024:

Vuosimaksu 40 EUR / hlö tai yhteisö

Ainaisjäsen 800 EUR / hlö tai yhteisö

Tule mukaan Lastukosken Erä-Poikien kannatusjäseneksi, täytä alla oleva hakemuslomake ja tee osasi tulevaisuuden luonnon ja riistanhoidon eteen. Yhteisössä on voimaa – kiitos kun olet mukana! Olemme sinuun yhteydessä hakemuksen jälkeen.

Kannatusjäsenhakemus

Vastaa

Your email address will not be published.